SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Bivši izvršni direktor GForcesa ‘odstupio’ od uloge CPO-a Automotive Transformation Group

Bivši izvršni direktor GForces-a Giles Smith trebao bi se povući sa svoje uloge direktora za proizvode Automotive Transformation Group nakon imenovanja Ansona Moniza.

Smith će ostati u upravnom odboru ATG-a nakon dvije godine sa grupom formiranom kroz a spajanje stručnjaka za automobilsku e-trgovinu GForces i Autofutura.

Trenutni direktor proizvoda ATG-a Moniz postat će novi CPO Automotive Transformation Group.

Moniz je u organizaciji već sedam godina kao dio 21 godine u automobilskoj industriji.

ATG je rekao da će Smith nastaviti blisko sarađivati ​​sa Monizom i novoimenovani izvršni direktor Tim Smith da nadograđuju svoj jak izvršni tim i viziju cijele kompanije.

Bivši ATG CPO Giles SmithGiles Smith je rekao: „Nakon 22 godine kao izvršni direktor GForces-a i 2 godine kao CPO u Automotive Transformation Group-u, osjetio sam da je pravo vrijeme da napravim mjesto za Ansona koji je pokazao obilje talenta i ima pravo iskustvo za ovu ulogu.

“On je igrao integralnu ulogu u razvoju našeg nedavno pokrenutog NetDirector Digital Retailing Suite-a, a tokom svojih 20 i više godina u automobilskoj industriji, uspostavio je izuzetno razumijevanje tehnologije i načina na koji to može pomoći i potrošačima i trgovcima da se prilagode krajolik maloprodaje automobila koji se stalno mijenja.

“U potpunosti podržavam Ansonovo imenovanje za mog nasljednika i radujem se što ću vidjeti što će donijeti u svoju novu ulogu.

„Ubuduće, i dalje ću imati interes u grupi kao aktivni član odbora i blisko ću sarađivati ​​s izvršnim timom kako bismo nadograđivali naše proizvode i ciljeve koji se stalno razvijaju.”

Dolazni ATG CPO Anson MonizMoniz je rekao: „Veoma sam ponosan što sam imenovan za Gilesovog nasljednika i pobrinut ću se da naši kupci ostanu u srcu svake nove inovacije koju donosimo na tržište, bilo da se radi o digitalnom rješenju, rješenju za podatke ili zadržavanju podataka.

„Drago mi je što ću krenuti u sljedeće poglavlje svoje karijere u Automotive Transformation Group, jer nastavljamo stvarati vrijednost i povećavati efikasnost tokom cijelog životnog ciklusa vlasništva vozila.”

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA