SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Audi A3 Sedan 2.0TS Line u Maleziji

Audijev distributer u Maleziji, PHS Automotive Malaysia (PHSAM) najavio je lansiranje Audi A3 Sedan druge generacije u Maleziji, čija je cijena 331.990 RM uključujući carine i porez na promet.

Dolazeći u S Line limuzini, Audi A3 Limuzina 2022 za Maleziju pokreće 2,0-litarski redni-četvoropunjeni benzinski motor koji proizvodi 190 KS od 4.180 o/min do 6.000 o/min i 320 Nm obrtnog momenta, od 1,50 o/min. Pogon ide na prednje točkove preko sedmostepenog S tronic automatskog menjača sa duplim kvačilom.

Ovo je veći i snažniji motor od svog prethodnika faceliftirana prva generacija A3 1.4 TFSIkoji je proizvodio 150 KS i 250 Nm obrtnog momenta, a čija je cijena u to vrijeme bila znatno niža, 239.900 RM.

Vanjski komplet za A3 limuzinu je sportska karoserija S Line, a uključuje LED prednja svjetla, 17-inčne alu felge s dva kraka i gume dimenzija 225/45. Ovjes je MacPherson sprijeda i konfiguracija sa četiri poluge pozadi.

Unutrašnjost, A3 Sedan S Line dobija finu Nappa kožnu presvlaku sa ‘S’ ukrasnim logotipima i uključuje trokraki sportski multifunkcionalni volan sa ručicama za menjanje.

Vozač ima pristup Audi drive select za niz načina vožnje – efikasan, dinamičan, komforan, automatski i individualan – kao i Audi virtuelnom kokpitu zajedno sa 10,1-inčnim ekranom za informacije i zabavu, dok Audijev interfejs pametnog telefona podržava Apple CarPlay i Android Auto.

Dodatne pogodnosti uključuju prednja sportska sedišta sa električnim pogonom, paket za odlaganje i prtljažnik, kao i upravljanje poklopcem prtljažnika bez upotrebe ruku i pomoć pri parkiranju uz pomoć pri parkiranju plus.

Za malezijsko tržište, Audi A3 Sedan S Line 2.0 TFSI pokriven je petogodišnjom garancijom na neograničenu kilometražu, uz trogodišnji paket besplatnog održavanja i pet godina pomoći na cesti. U ponudi je osam boja eksterijera – Turbo Blue, Ibis White, Glacier White, Mythos Black, Navarra Blue, Python Yellow, Tango Red i Daytona Grey.

POGLEDAJTE JOS

Vesti iz automobilzma

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA