SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Top 5 Audi automobila budućnosti

5 najboljih Audi automobila budućnosti prikazuje evoluciju stilskog jezika brenda, tehnološko znanje i rođenje legende.

Top 5 Audi automobila budućnosti ne samo da nagovještavaju kuda Audi ide, već i gdje je bio. Drugim riječima, to nisu samo automobili budućnosti, već automobili jučerašnjeg sutra. Automobili koji su stilski i sa inženjerskog stanovišta pokazivali smjer kompanije.

Teško je znati kakav je uticaj sadašnjosti, ali gledajući unazad, očigledno je šta ovi automobili predstavljaju. Razvoj tehnologije aluminijumskog okvira poboljšao je performanse i sigurnost. Evolucija novih pogonskih agregata. I što je najvažnije, početak jezgra brenda.

5. 2015 Audi A7 sportback h-tron

2015 Audi A7 sportback h-tron

Prije nego što je Audi lansirao e-tron i krenuli prema električnim automobilima, eksperimentirali su sa vodonikom i tehnologijom gorivnih ćelija. Zašto je ovo važno? Zato što Toyota i Hyundai danas eksperimentišu sa automobilima na gorive ćelije, uključujući automobile koje možete kupiti.

A7 Sportback h-tron imao je domet od 310 milja i uključivao je Quattro pogon na sva četiri točka. Performanse su bile spore po standardima električnih automobila, ali A7 h-tron je pokazao mogućnosti energije vodoničnih gorivnih ćelija. Na kraju je Audi odlučio da se fokusira na BEV modele, koji su brzo postali jeftiniji i ponudili bolje performanse. Ali vozila na gorivne ćelije nisu mrtva i mogla bi steći vuču u budućnosti s napretkom tehnologije.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA