SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Swansway otvara novu prodavnicu automobila Volkswagen i Van Center u Oldhamu

Swansway Grupa je zvanično otvorila vrata svoje nove Volkswagen salone automobila i VW centra za kombi vozila za komercijalna vozila u Oldhamu.

Radovi na novom objektu počeli su u avgustu prošle godine a njegovo otvaranje sada daje AM100 Grupirajte dodatni prostor za skladištenje Volkswagen komercijalnih vozila, zajedno sa odobrenim rabljenim kombijima i automobilima kao dio partnerstva na dvije lokacije.

Oldham Van Center je peti Van centar koji vodi grupa u vlasništvu porodice, koja ima i druge lokacije u Lancashireu, Liverpoolu, Wrexhamu i Birminghamu.

David Smyth, direktor u Swansway Motor Group, rekao je: „Veoma smo uzbuđeni zbog otvaranja novog Oldham Volkswagen i Volkswagen Van centra lokacija. Naša očekivanja su da će ovaj novi razvoj biti dobrodošao dodatak zajednici Oldham, donoseći i radna mjesta i kupce u lokalnom području.”

Unutar novog Volkswagenovog salona automobila i kombija Swansway Group u OldhamuIzložbeni prostor ima prostor za četiri nova vozila sa 40 odobrenih polovnih vozila na licu mesta, a takođe ima sedam servisnih rampi i prostor za MOT (klasa 4 i 7) za pružanje potpunih opcija servisiranja.

Oldhamov tim od 60 članova sastoji se od 45 zaposlenih koji su se preselili sa postojećeg mjesta Volkswagen putničkih automobila, zajedno sa 17 novih zaposlenika koji će se fokusirati na komercijalna vozila.

Rob Holdcroft, šef mrežne prodaje u Volkswagen komercijalnim vozilima, rekao je: „Nova stranica je odličan dodatak našoj mreži i poticaj za lokalno područje.

“Nova Oldham stranica nudi cijeli niz naše ponude od naših najnovijih proizvoda do odobrenih polovnih vozila, kao i naše vodeće postprodajne usluge, prikazujući najbolje od Volkswagen komercijalnih vozila novim i postojećim kupcima.”

Novo postrojenje Swansway dovodi ukupnu mrežu Volkswagen komercijalnih vozila u 64 kombi centra i 31 ovlaštenog servisera.

Swansway Group je pratila niz COVID-a koji je prkosio krizi rekordne godišnje finansijske rezultate u 2021 sa daljim Povećanje dobiti prije oporezivanja od 147% tokom 2021.

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA