SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Audi E-Tron mogući prototip pojavljuje se na električnom njemačkom reliju

Audi pojavio se na E-Cannonball-u u Hamburgu, u Njemačkoj, prošlog mjeseca sa onim što je brend na Twitteru nazvao „novim potpuno električnim izazivačem“. Konsenzus je da je to stidljivi prototip osvježenog E-Tron-a crossover. Iako proizvođač automobila nije dao ništa, vozilo nosi ono što je Audijev model za testiranje električnih vozila, a slijedi ovaj najnoviji flert Audi zadirkuje prototip E-Tron Sportback tokom zimskih testiranja ranije ove godine. Sve što za sada možemo uočiti ispred je uža, preoblikovana rešetka s novom mrežicom i drugačijim okvirom, plus novi tretman za bočne usisnike. Ne možemo da vidimo vizuelnu razliku u farovima, ali oni bi mogli da sadrže „nove inovacije u osvetljenju“. Pozadi je nešto što izgleda kao trimer, LED svjetlosna traka pune širine i prerađeni uzorak za branik i difuzor.

Ako se prethodni izvještaji ostvare, ovo će biti model koji će usvojiti Q8 Ime E-Tron koje pomaže potrošačima da organiziraju Audijev rastući električni vozni park. Q4 E-Tron je upravo debitovao, u prodaji je Q5E-Tron kinai Q6 E-Tron crossover i an A6 E-Tron limuzina je neizbježna, oba se nalaze na arhitekturi specifičnim za EV.

Vodeći Q8 E-Tron proveo bi tri ili četiri godine svog života na E-Tron MLB Evo arhitekturi prije potpuno novog Q8 E-Tron na posvećenom električno vozilo platforma debituje 2026. An Autocar izvještaj pregledane tehnološke nadogradnje poput nove generacije baterijaefikasniji motori sa većom rekuperacijom energije i nova elektronika koja omogućava više kočnica oporavak. Očekuje se da će baterija ostati stabilna na 95 kilovat-sati kapaciteta, ali u Evropi bi očekivani domet mogao porasti za skoro 50%, sa 259 milja u evropskom WLTP ciklusu na 373 milje. Naše EPA ocijenjene 222 milje u E-Tron-u i 218 milja u E-Tron Sportback-u trebale bi dostići oko 300 milja. Ne treba da se čudimo ni naletima u proizvodnji. Trenutni E-Tron ima 402 konjske snage i 490 funti-stopa obrtnog momenta, a S model pokreće koral na 496 ks.

Moguće je da dođe do otkrića Sajam automobila u Parizu kasnije ovog mjeseca, ili Sajam automobila u Los Anđelesu sljedeći mjesec.

Povezani video:

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA