SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Shack Up u ovom Chevy Cavalier Ice Shack Conversion

Ako ste oduvek želeli a Chevy Cavalier ali samo sam osjetio da nije dovoljno domaće, onda dečko, imam li auto (kuću?) za tebe. Ovaj prodavac u Hancocku, Maine trenutno prodaje Cavalier koji je preuređen u kolibu od leda i to je u suštini mala kuća na točkovima. pojedi svoje srce, Clarkson.

Prema riječima prodavca, ova ledenica je jedinstvena i jedinstvena i ne šale se. U suštini, ono što su uradili (ako su sami uradili posao) je da su uzeli Chevy Cavalier, odsekli sve od A-stuba pozadi i celu kabinu zamenili kolibom. Ima zidove prekrivene šperpločom, krov od valovitog metala i najmanje četiri prozora. Spoljašnja šperploča je ofarbana bijelom bojom, dok su ugaone obloge, okviri prozora, daske i krov ofarbani u plav.

Unutar Cabinliera kupce će dočekati peć na drva od livenog gvožđa, sa dimnjakom koji izlazi iz prednjeg dela kolibe. Također je bio lijep dodir dodati aluminijsku foliju na unutrašnje zidove, koji okružuju peć, kako ne bi spalili izložene zidove.

Međutim, najčudniji dio svega je što ga vozite iz unutrašnjosti kolibe. Koliba nije a prikolica pričvršćen za stražnji dio automobila, to je auto. Tu je i vozačko sedište, koje se mora okretati prema drugim putnicima, jer nije okrenuto prema zidnom upravljaču. Umjesto vjetrobranskog stakla, vozači gledaju kroz prozor, koji ima mjernu ploču za prozorsku dasku. Ne vidim nikakve pedale, ali izgleda da postoji ručica za ručni menjač daleko desno od točka.

Iako se na fotografijama to ne vidi, u oglasu se kaže da automobil dolazi sa padajućim stolom, radiom i još mnogo toga. Djelomična stolica se vidi na fotografijama, ali to je to, tako da ćete je jednostavno morati vidjeti lično da biste bili sigurni.

U reklami se takođe naziva i koliba za led, ali Chevy Cavalier izgleda čudan izbor za takvo vozilo. Naravno, ovaj ima ugrađene lance za gume, ali još uvijek nije zvijer za sve vremenske prilike. Ne mogu zamisliti da je posebno dobar na ledu.

Za samo 2.000 dolara možete kupiti prednji kraj Chevy Cavaliera koji je također pričvršćen za vrlo malu kolibu, za koju pretpostavljam da je namijenjena za pecanje na ledu. Moram priznati da se na neki način divim domišljatosti koja je potrebna da se napravi pokretna koliba za led i da se u nju ugradi peć na drva. Međutim, ideja o vožnji šupe sa Cavalierovim prednjim dijelom izgleda pomalo zastrašujuće.

Imate li savjete? Pošaljite ih na nico.demattia@thedrive.com

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA