SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Porsche Center Reading postaje prvi Porsche Destination

Odredište Porsche Reading

Zastupstvo Porsche Centre Reading Porsche Retail Group ponovo je razvijeno kao prva destinacija Porsche lokacije u Velikoj Britaniji, upoznajući novi korporativni identitet za brend sportskih automobila.

Novi koncept odražava promjenjivi krajolik maloprodaje automobila, spajajući online i fizičke prodajne kanale, rekao je nedavno objavljen njemački stručnjak za sportske automobile.

Porsche je rekao da koncept Destination Porsche razvija Porsche centar od prodajnog mjesta u mjesto doživljaja brenda. Pilot novog korporativnog identiteta započeo je u Njemačkoj, 2019.

„Sa novim konceptom maloprodaje ‘Destination Porsche’, mi odgovaramo na promjenjive potrebe kupaca,” rekao je Marco Schubert, potpredsjednik regije Europe u Porsche AG.

„Naš širi asortiman modela poziva nove posjetitelje na naša vrata, a mi moramo usvojiti fleksibilan pristup kako bismo podržali njihove potrebe.

„Povrh svega, želja za individualizacijom od strane vlasnika znači viši stepen personalizacije nego ikada ranije. Dodajte ovome našu bogatu istoriju i našu dugu tradiciju u motosportu, imamo mnogo priča za ispričati; tako da dizajniramo naše Porsche centre da budu mjesta susreta kupaca, prijatelja i obožavatelja.”

Destinacija Porsche unutrašnjost

Arhitektonska tema koristi strukture poznate iz trenutnih Porsche centara, dok je dodana mješavina novih karakteristika eksterijera i evolucije poznatih elemenata.

Salon Readinga se više nego udvostručio na površini od preko 2.000 kvadratnih metara. Ovo omogućava izlaganje do 31 automobila, uključujući Porsche Approved rabljene primjerke. Radovi na pretvaranju stranice počeli su 2021.

Izvana se razlikuje po prepoznatljivim crvenim trakama na vanjskoj aluminijskoj fasadi. Iznutra, novo okruženje izložbenog prostora uranja posjetitelja u iskustvo brenda. Bez ikakvih uočljivih barijera, recepcija i salon za korisnike spajaju se u jedno.

Nova, velika staklena prozorska pregrada pruža pogled iz izložbenog prostora u radionicu i omogućava da postprodajni prostor postane dio izložbenog prostora. Servisni odjel je proširen dodatkom šest novih rampi u proširenju radionice, čime je ukupan broj povećan na 18, što povećava kapacitet posebno za Porsche Classic projekte.

Predviđena su dva otvora za direktni dijalog, dizajnirana da omoguće obilazak automobila u omjeru 1:1 pod vodstvom tehničara. Na ovaj način kupci mogu biti upoznati sa stanjem kočionih pločica, kotača i guma, karoserije, te dobiti dijagnostičku provjeru koja pomaže pripremiti obim posla prije bilo kakvog popravka.

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA