SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Pauline Turner iz Chorley Group povlači se nakon 30 godina rada u porodičnom prodavaču automobila

Direktorica postprodaje Chorley Grupe i bivša generalna direktorica Pauline Turner hvaljena je kao „uporna, energična i podržavajuća“ liderka dok je maloprodaja automobila objavila da se danas povlači.

The AM100 Osnivač biznisa Andrew Turner OBE, njen brat i predsjednik grupe, odao joj je počast pošto je osoblje obaviješteno o njenom izlasku iz poslovanja u pismu koje je kružilo po cijelom poslu.

Govoreći ekskluzivno za AM o svojoj odluci da se povuče sa 55 godina, Pauline je rekla: „Neizmjerno sam ponosna na ono što je grupa postigla. Ja sam bukvalno dio nje od prije nego što je Chorley Group. Izrasla je iz bukvalno ništa u izuzetno jak posao koji raste i diverzificira.

„Za mene je vrijeme da se fokusiram na druge stvari, ali znam da je u vrlo sigurnim rukama. Nema mnogo porodičnih preduzeća tako snažno napredovati, ali Chorley Group i dalje raste.“

U svom pismu zaposlenima Chorley Group, Andrew Turner je rekao da je imao „pomiješane emocije, koje se sastoje od ponosa, tuge i uzbuđenja“ kada je pisao o penzionisanju svoje sestre.

Predsjednik Chorley grupe, Andrew TurnerDodao je: “Pauline je bila uz mene veći dio moje karijere i bila je uz (trenutnog direktora Chorley grupe Adama Turnera) svu njegovu.

“Tokom posljednjih 30 godina Pauline je uvijek bila prisutna na putu Chorley Grupe, od najranijih dana njenog servisiranja i prodaje automobila na našoj lokaciji rabljenih automobila u Parboldu, do vođenja poslovanja kao izvršnog direktora.

“Ona je uvijek bila uporan, energičan, podržavajući, kreativan i moćan vođa kojeg svi poznajemo i volimo.”

Turner je opisao svoju sestru kao svoju „kamenu za mene lično“ i istakao je kao jednu od ključnih žena u industriji koja „predvodi potrebu za ženskim liderstvom, neprestano pomerajući granice na putu ka uspehu“.

Pauline Turner provela je pet godina kao MD Chorley Group, a za to vrijeme grupa je dobila nekoliko nagrada Najbolji zastupnici AM-a rade za nagrade.

Trenutni direktor Chorley Group Adam Turner, koji je službeno preuzeo dužnost od Pauline kao generalnog direktora u septembru 2020izložio je ulogu koju je njegova tetka igrala u njegovoj karijeri u a nedavna karakteristika profila dilera u AM Magazinu.

Chorley Group je otkrio da će David Giles, prethodni menadžer za postprodaju u Chorley Nissanu, sada preuzeti Pauline kao direktor postprodaje grupe, a proces primopredaje je sada u toku.

U Turnerinom pisanom obraćanju osoblju stoji da će Pauline sada napraviti korak unazad od svakodnevnog trčanja grupe kako bi se fokusirala na “neke uzbudljive aktivnosti koje je planirala”, dodajući da će “uživati ​​u životu punim plućima”, ali “ nikad previše daleko da pružite podršku kada je to potrebno”.

Pauline je rekla za AM da namjerava svoje vrijeme posvetiti poslovima predsjedavanja, uključujući volontiranje u Chorley Youth Zone i putovanja.

Dodala je: „Imala sam fantastičnu karijeru i zaista želim da se zahvalim svim ljudima sa kojima sam radila i mentorima koje sam imala tokom svoje karijere.

„Kada sam počela raditi u sektoru prije 30 godina zaista nije bilo mnogo žena, ali podrška koju sam dobila je bila fantastična. Uživala sam u sjajnoj karijeri, ali se radujem i onome što slijedi.“

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA