SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Najbolje ponude za e-bicikle i električne skutere za početak Crnog petka

Autoblog može dobiti udio od kupovina izvršenih putem veza na ovoj stranici. Cijene i dostupnost su podložni promjenama.

Crni petak će doći prije nego što se sjetite kako biste ozbiljno započeli prazničnu šoping sezonu. Ako se nadate da ćete uštedjeti na nekim električnim skuterima ili e-biciklima, pogledajte ovu listu u nastavku s nekim od najboljih ranih ponuda koje smo mogli pronaći za tu priliku. Ovu listu ćemo ažurirati prije i tokom Crnog petka, stoga često provjeravajte!

LED svjetla duž palube skutera… šta se ne voli?! SmooSat E9 je lagan (14 lbs) i sklopiv, što ga čini lakšim za nošenje i skladištenje. Dugme za napajanje vam omogućava da podesite željenu brzinu skutera između tri opcije — 5, 8 ili 10 mph. LED displej postavljen na upravljač pokazuje nivo baterije i brzinu vozača. E9 Pro je dizajniran za djecu između 3′ 9″ i 5′ 3″ i ima 3 podesive visine upravljača za prilagođavanje. Opremljen je motorom bez četkica od 130 W i punjivom baterijom od 21,6 V koja je predviđena za domet od 5 milja po punjenju. Važno je napomenuti, da bi se uključio električni motor, skuter se mora pokrenuti na 3 mph. Da zaustavite skuter, jednostavno pritisnite zadnju nožnu kočnicu.

F serija e-skutera svakako nije jeftina, ali skoro 200 dolara popusta čini ovaj Segway mnogo zanimljivijim ponudom za one na tržištu. Možete birati između F25, F30 ili F40. Trenutno gledamo na F25 jer ima veći popust (170 USD popusta), solidnu izlaznu snagu (300W), odličnu maksimalnu brzinu (15,5 mph) i impresivan domet (212,4 milja).

Električni skuteri i hoverboardi odlična su opcija za prijevoz u posljednjoj milji za putnike na posao. Takođe su odlični za dobru staru zabavu. Segway je najbolje ocijenjeni proizvođač e-vozača, a njegov Ninebot S model je trenutno u prodaji. Samobalansirajući lični transport ima najveću brzinu od 10 mph i 13,7 milja dometa. I iako je potrebno malo sklapanja ako kupujete od Amazona, Segway Ninebot je i dalje najbolji izbor među korisnicima. Oh, i Ninebot S je kompatibilan sa Segwayev Go-Kart komplet koji je također trenutno na akciji!

Možemo li reći da Swagtron Swagcycle curi od swag-a? Osim imena, EB-5 Pro+ je pristupačna opcija transporta do posljednje kilometra s nultom emisijom za odrasle vozače. Ključne karakteristike ovog e-bicikla uključuju činjenicu da je lagani (37 lbs) aluminijski okvir sklopiv radi lakšeg transporta i skladištenja, ima maksimalnu brzinu od 15 mph i bateriju koja se može ukloniti s dometom od 15,5 milja kada je potpuno napunjen. Swagcycle e-bicikl ima prosječnu ocjenu od 4,1 zvjezdice od skoro 1200 Amazonovih recenzenata.

Segway Ninebot S Kids je odlična transportna igračka za djecu od 8+, koja može postići brzinu do 8,7 mph s maksimalnim dometom od 8 milja s jednim punjenjem. Možete povezati telefon putem Bluetooth-a kako biste mogli voziti uz vlastite melodije, a čak ima i inteligentne glasovne sigurnosne podsjetnike u realnom vremenu, ohrabrujući vozače da uspore i pažljivo voze. Gume su neklizajuće i ne zahtevaju održavanje. Čak dolazi u 3 različite boje, bijeloj, roze i plavoj.

Massimo električni bicikl je odličan e-bicikl za djecu. Ima 2 brzine, do 6 sati trajanja baterije i radi za djecu od 5 i više godina. Massimo također ima sjedište koje se podešava od 18″ do 22″ i sjedi na dva ekstra velika točka od 16″ . Roditelji čak mogu podesiti maksimalnu brzinu za bicikl, između 9 mph i 15,5 mph.

Ovaj e-bicikl TotGuard je odličan izbor iz mnogo razloga, među kojima je i cijena! Bicikl ima 3 načina vožnje: e-bike, pomoćni bicikl i normalan bicikl, a baterija je čak i potpuno uklonjiva ako želite ići u staru školu i vježbati dok se puni. Bateriji je potrebno samo 5 sati da se potpuno napuni i omogućava vozačima 25-30 milja u potpuno električnom načinu rada ili 50-60 milja u potpomognutom načinu rada. Bicikl je napravljen od aluminijumske legure i ima 21-brzinski mjenjač koji vozačima pruža mnoštvo opcija. Na kraju, ali ne i najmanje važno, kompanija obećava pružanje „doživotne besplatne usluge zamjene i povrata električnog bicikla“.

Ovaj Hiboy S2 skuter mogao bi biti posljednji skuter koji će vam ikada trebati. Ima električni motor bez četkica od 500 W, može dostići brzine do 19 mph i ima maksimalni domet putovanja do 25,6 milja. Maksimalno opterećenje je 220 lbs, tako da je ovo dobra opcija i za stariju djecu i za odrasle. Takođe ima čvrste gume od 10 inča sa zadnjim dvostrukim amortizerima kako bi putovanje preko neravnog terena i neravnina učinilo mnogo udobnijim, kao i „ultra-sjajne farove sa dometom do 15 metara“. Ne brinite o kočenju, Hiboy je opremljen dvostrukim kočionim sistemom sa disk kočenjem i eABS regenerativnom antiblok tehnologijom. Kao i mnogi skuteri, također dolazi s aplikacijom koja vam omogućava fino podešavanje vožnje i na kraju, ali ne i najmanje važno, čak je sklopiva radi lakšeg skladištenja.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA