SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Lagani AWE ispušni paket za Audi RS 3 otključava obilje snage i zvuka

AWE sada nudi 8Y Audi RS 3 vlasnicima dvije uvjerljive izduvne opcije koje pružaju veliku nadogradnju u odnosu na OEM na više načina.

Izduvni sistemi odavno su jedna od više popularne nadogradnje među automobilskim entuzijastima, i to s dobrim razlogom – oni obično pružaju ogromnu nadogradnju u odnosu na standardne cijevi u smislu zvuka, a često otključavaju i malo dodatne snage. u određenim slučajevima, aftermarket izduvni sistemi su takođe lakši od OEM jedinica, što je veoma privlačno za one koji zapravo žele da ubrzaju svoje automobile, bilo da su u pravoj liniji oko krivina. Srećom za 8Y Audi RS 3 vlasnici, AWE sada nudi kompletan paket nadogradnji izduvnog sistema koji postižu sve tri.

Vlasnici Audija RS 3 imaju nekoliko uvjerljivih izbora kada su u pitanju potpuno nove AWE nadogradnje izduvnih sistema – njegov standardni SwitchPath sistem, kao i Track Edition auspuh. Oba su napravljena od T304L cijevi od nehrđajućeg čelika od 3 inča, pri čemu prvi nudi 3-inčni otvor na strani suvozača i 2,5-inčni izlaz na strani vozača sa prilagođenim rezonatorom. Još bolje, sistem takođe reaguje u skladu sa fabričkim ponašanjem ventila automobila i komandama ECU zasnovanim na unosu gasa, brzini motora i izboru vožnje.

Audi RS 3 8Y AWE Exhaust Suite

To znači da vlasnici i dalje mogu dobiti sve prednosti aktivnog izduvnog sistema RS 3, a SwitchPath podešavanje dolazi sa plug and play montažom ventila kako bi se omogućila laka instalacija bez potrebe za prijenosom aktuatora ventila. Što se tiče auspuha Track Edition, on je u suštini identičan u svakom pogledu, iako nema ventil na strani suvozača. To znači da je u stalnom režimu „otvorenog ventila“, neprestano ispuštajući neverovatne zvukove petocilindričnog motora u svakom trenutku. Bilo kako bilo, ove postavke zvuče jednostavno fantastično, kao što jasno možemo čuti u ovom klipu.

Oba ova izduvna sistema su dozvoljena u 50 stanja, lako se pričvršćuju i garantovano neće uključiti lampicu za proveru motora. Još bolje, oba nude dobit od 9 konjskih snaga i obrtnog momenta od 11 funti-stopa, kao i uštedu težine od 30,5 funti za SwitchPath auspuh i 39 funti za postavku Track Edition. Cijena je 1.645 USD za Track Edition i 2.595 USD za SwitchPath, a oba se mogu kupiti preko ovdje.

Fotografije: AWE

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA