SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Karen Hilton imenovana za novu izvršnu direktoricu heycar UK

Online platforma za kupovinu automobila heycar UK promovirala je svog glavnog komercijalnog direktora Karen Hilton na mjesto izvršnog direktora, a Mat Moakes je postao glavni direktor heycar grupe.

Poslovanje je saopštilo da su promene došle kao deo poteza za „daljnje ubrzanje njegovog rasta u Velikoj Britaniji i širom Evrope” i vidi da bivši direktor Carwow-a i menadžer za marketing u Velikoj Britaniji Volkswagen Hilton preuzima kormilo poslovanja u Velikoj Britaniji.

Hilton, koji se pridružio poslu 2019. godine, pojačao se nakon šestomjesečnog planiranog prijelaznog perioda. Rekla je: „Ostvarili smo ogroman zamah u Velikoj Britaniji, super fokusiran liderski tim i sjajnu kulturu za naš tim. Radujem se usmjeravanju ovog raketnog broda kroz njegovu sljedeću fazu.

“U tri godine koliko smo radili suočili smo se s pandemijom, strukturnom promjenom u mreži snabdijevanja, a sada se Velika Britanija suočava s ekonomskim vjetrovima recesije.

“Dakle, ako postoji jedan izazov za očekivati ​​od moje uloge izvršnog direktora, znam da će to biti i dalje da se nosi sa neizvjesnošću i dvosmislenošću. Automobilska i tehnološka industrija, međutim, također su prošle kroz ključne promjene od pandemije COVID-a – način na koji radimo i način na koji konzumiramo robu su se promijenili i ta promjena je tu da ostane.”

Prvobitno lansiran u Velikoj Britaniji kao klasifikovano tržište, heycar je od tada lansirao opciju e-trgovine za kupce i tvrdi da se može pohvaliti najvećim izborom automobila koji su dostupni za kupovinu na mreži (trenutno je dostupno 17.000).

Posao je izgradio rastuću mrežu ekskluzivnih komercijalnih proizvoda partnerstva sa Parkersom, BuyaCar, Regit i drugi u Velikoj Britaniji i proširili se u inozemstvo lansiranjem u Španiji, Francuskoj i Holandiji u posljednjih 18 mjeseci.

Moakes, koji je bio izvršni direktor heycar UK od njegovog lansiranja 2019sada će imati za cilj stvaranje više međunarodne organizacije i razvoj heycar poslovanja širom Evrope u svojoj novoj ulozi.

Hilton je rekao: „Sa svim ovim promjenama dolazi prilika kao što je potencijal za nove rute na tržištu – već smo vidjeli da je naš posao e-trgovine porastao šest puta od kraja 2021. pokazujući da su neki ljudi 100% spremni kupiti automobil na mreži – ali i mogućnost da radite drugačije i privučete nove talente u heycar.

„Da bismo se suočili s ovim, nastavit ćemo biti hrabri, preuzimati rizike u vezi s novim trendovima i izdvojiti se od lidera u industriji.”

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA