SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Izvršni direktor Apple-a Tim Cook izvodi najslabiji talas zastave u istoriji F1

Mahanje kockastom zastavom na a Trka Formule 1 je nešto uzbudljivo! Automobili jure pored, motori urlaju, ljudi bodre svoje omiljene vozače. To je magičan trenutak kada emocije preplave. Dovraga, čak se i vatromet priređuje kako bi se označio kraj motorizovanog gladijatorskog meča. Čini se da niko –bukvalno niko—rekao Izvršni direktor Applea Tim Cook ovo dok je u Velika nagrada SAD F1 prošle nedjelje.

Liberty Media često poziva VIP i slavne goste kako bi podigli profil ključnih trka tokom F1 sezone, a mnogi od njih mašu kockastom zastavom. Ovi vijori počasnih zastava obično su uzbuđeni (ponekad previše uzbuđen) kada dođe vrijeme za obilježavanje kraja utrke. Ali ne i Cook. Kada je došlo vrijeme da izvršni tehnički direktor obavi jedan posao na koji je bio pozvan, učinio je to sa puno energije kao Snorlax. da, to Snorlax—pokemon koji je uvijek spavanje.

Cook je, međutim, bio manje nego oduševljen, izgledao je kao da može samo sjesti i odrijemati na licu mjesta. A hoćemo li razgovarati o njegovoj tehnici mahanja zastavom? Nejasno je da li F1 nudi časove mahanja zastavama ovim specijalnim gostima, ali ako ne, zaista bi trebali. Slušaj, sve što kažem je da ako se ovako nešto dogodilo u Indy 500, glave bi se kotrljale. Stalak za vijorenje zastave je posvećeno tlo, a čin mahanja zastavom – zelenom ili kariranom – je svet.

Ovako mašete zastavom, ako ste znatiželjni:

Možda se Cook stvarno žestoko zabavljao prethodne noći i bio je preumoran u nedjelju, ili mu F1 možda nije dovoljno uzbudljiva. Nikada nećemo saznati. Šanse su da se sada vratio u Cupertino i igrao se sa svojim robotskim iDogima. Nadamo se da može baciti loptu jače nego da mahne zastavom.

Imaš dojavu? Pošaljite nam e-poštu na tips@thedrive.com

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA