SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Funkcija reklame: Promjena lica vlasništva nad automobilom kako pretplatnički modeli postaju sve popularniji

Oglasna karakteristika od PIB Automotive Practice Group

Simon Whicher, direktor prodaje, Cooper Solutions

Kako potrošači zahtijevaju veću fleksibilnost u izboru vozila, pretplata na automobil postaje sve popularnija. To je bilo zbog brojnih razloga, uključujući:

  • Potrošači mogu smatrati da je konvencionalno iskustvo kupovine automobila spor i složen proces
  • Vlasništvo je manje fleksibilno i može biti rizično, gdje je obaveza duga, bilo da se radi o kupovini automobila, financiranju ili lizingu

Pretplate su niskorizičan način da isprobate nove brendove i električna vozila na baterije (BEV). Potrošači koji možda nisu voljni isprobati nove brendove ili BEV obično su spremniji da eksperimentišu putem pretplate. Posebno za BEV vozila, pretplata uklanja trenutni nedostatak vlasništva – pad vrijednosti preprodaje zbog smanjenog vijeka trajanja baterije. Što je automobil bliže kraju garancije na akumulator, to je niža njegova vrijednost preprodaje.

Pretplate su atraktivna dopunska opcija za B2B korisnike. Usluge voznog parka i kompanije koje pružaju vozila zaposlenima obično iznajmljuju vozila, ali pretplate omogućavaju poslovnim korisnicima, posebno malim i srednjim preduzećima, da brzo prilagode veličinu svog voznog parka na osnovu potražnje i brzo reaguju na promjenjive uslove poslovanja.

Pretplata na automobil je korisna za sve veći broj vozača kojima je potrebna veća fleksibilnost rješenja za vozila. Uz kratkoročne ugovore o širokom spektru poželjnih vozila i dodatnu sigurnost da su servis, održavanje i osiguranje uključeni u paket, što znači manji utjecaj na automobilske budžete, može samo značiti da će ovaj model nastaviti rasti u popularnosti.

Za više informacija obratite se Simonu Whicheru, direktoru prodaje na Cooper Solutions.

Email: swicher@coopersolutions.co.uk

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA