SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Gymkhana 11 ide na struju s Kenom Blockom u Audiju S1 E-Tron Quattro Hoonitron

Do sada su automobilski entuzijasti širom svijeta više nego upoznati s podvizima Kena Blocka i njegovog Hoonigan tima u Gymkhani. Korišćena su razna vozila, od Subarus to Ford Fiestas, Mustangi, Pratnja pa čak i neke uokvirene cijevi pickup kamioni. Primijetit ćete da sve te mašine imaju nekoliko zajedničkih stvari: imaju turbo punjenje do jednog inča svog života i, što je još važnije, sve rade na fosilna goriva. Sve do danas, tj.

Blockov najnoviji Gymkhana video – 11. u nizu za one koji prate – mijenja (skoro) sve. Lebdenje, okretanje, pušenje i skakanje sve se dešava kako se i očekivalo, ovog puta trčanje oko niza poznatih znamenitosti u Las Vegasu, Nevada. Zvukovi se, s druge strane, veoma razlikuju od bilo kojeg takvog videa koji ste ranije vidjeli. To je zato što nema unutrašnjeg sagorevanja.

Umjesto prisilno hranjene zvijeri na benzin, ova najnovija Gymkhana glumi Bloka u električnom Audi. Već ste vidjeli S1 E-Tron Quattro Hoonitron, ali ne ovako. Mnogo toga ne znamo o mašini, uključujući i koliku snagu proizvodi. U opisu videa piše da radi na sistemu od 800 volti, ali se ne pominje snaga koja teče na te četiri jadne gume.

U stvarnosti, to vjerovatno i nije bitno. Ovdje ste zbog dimljenih vratolomija, a oni se isporučuju u piku. Uvjerite se sami u videu iznad.

Povezani video:

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA