SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Grupa 1 Automotive rebrendira BMW i Mini zastupnike Barons and Chandlers

Grupa 1 Automotive je rebrendirala svoje BMW i Mini zastupnike Barons and Chandlers pod novim banerima Grupe 1 BMW i Grupe 1 Mini kao dio ponude za „transparentnost“.

U vlasništvu SAD-a AM100 maloprodajna grupa je u izjavi upućenoj kupcima rekla da će ih novi naziv sajtova bliže povezati sa „uspešnom i dobro uspostavljenom grupom koju predstavljamo“, istovremeno pružajući kupcima transparentnost koja leži „u srcu naših vrednosti“ .

Zastupnici u Bedfordu, Boreham Woodu, Brightonu, Cambridgeu, Farnboroughu, Hailshamu, Hindheadu, Stansteadu i Worthingu će imati oznake Grupe 1 BMW kao rezultat selidbe.

Grupa 1 Automotive je rekla: „Rebrendiranje dolazi u uzbudljivom trenutku dok Grupa 1 Automotive, kompanija sa liste Fortune 300, raste i jača u Velikoj Britaniji.“

Grupa 1, koja je ovog ljeta imenovala svog sadašnjeg predsjednika američkih operacija Daryl Kenningham kao svog novog izvršnog direktora i direktora operacija Marka Bridglanda na mjesto generalnog direktora u Velikoj Britaniji, kupio Barons 2010.

Zastupstvo BMW-a Fairfield Motor GroupProšlog mjeseca AM je izvijestio da je posao dodatno povećao svoje BMW zastupanje sa akvizicija franšize BMW i Mini sa sjedištem u Essexu Fairfield Motor Group.

U međuvremenu je u julu prošle godine povećao svoje postojeće franšize Volkswagen Grupe dodavanjem Audija, Seata, Škode i Volkswagena – uglavnom lociranih u Istočnoj Angliji – kroz akvizicija Robinsons Motor Group.

Ovog ljeta Grupa 1 je nakon toga istakla snagu svojih novih knjiga narudžbi automobila u Velikoj Britaniji izvještavajući o rekordnom učinku u drugom kvartalu.

Grupa je ostvarila povećanje prihoda od 14,3% na 4,1 milijardu dolara (3,4 milijarde funti) u drugom kvartalu pošto je njena bruto dobit porasla za 18,3% na 768,4 miliona dolara (636,4 miliona funti) i smanjena zarada po običnoj akciji od kontinuiranog poslovanja od 12,1 dolara (10 funti) – najviši u svojoj istoriji.

Međutim, godišnja poređenja prodaje u Velikoj Britaniji opala su u periodu od 12 mjeseci nakon drugog oporavka sektora zbog COVID-19.

Prihodi u Velikoj Britaniji pali su za 8,3% na 639,9 miliona dolara (530,1 miliona funti) u drugom kvartalu pošto je bruto dobit pala 4,5% na 83,2 miliona dolara (68,9 miliona funti), dok je obim prodaje novih i polovnih automobila opao za 18,2% na 11.964 jedinica.

U svojoj izjavi kupcima u vezi sa rebrendiranjem Barons and Chandlers, Grupa 1 je željela naglasiti snagu operacije čije ime sada nose njeni zastupnici. U njemu je pisalo: „Grupa 1 Automotive je sada 7. najveća grupa dilera u Velikoj Britaniji, koja ovdje posluje od 2007.

“Grupa je od tada kupila više od 75 franšiziranih lokacija na 55 lokacija, a sve s osnovnim vrijednostima kompanije u srcu našeg poslovanja – integritet, transparentnost, profesionalizam, timski rad i poštovanje.”

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA