SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Evo kada ćete videti sve F1 automobile 2023. ove sezone

Vansezona za ljubitelje sporta može biti turobno vrijeme iščekivanja, dok nestrpljivo iščekuju dolazak sljedeće sezone. Za to vrijeme, svaki dio vijesti o predstojećoj sezoni dočekan je s vrtoglavim uzbuđenjem. Što znači da će fanovi biti sretni da znaju da je osam F1 timova objavilo datume lansiranja i lokacije svojih bolida za sezonu 2023.

Do sada, Red Bull, Ferrari, Mercedes, AlphaTauri, Williams, Aston Martin, McLaren i Alpine najavili su dolazak svojih novih automobila. Prvi tim koji će otkriti svoj automobil biće Red Bull, koji će to učiniti u New Yorku 3. februara. Williams će uslijediti ubrzo nakon toga, 6. februara, ali će biti domaćin online otkrića. AlphaTauri će 11. februara otkriti svoj automobil u New Yorku. I Aston Martin i McLaren će otkriti svoje automobile u svojim sjedištima u Silverstoneu i Wokingu 13. februara. Ferrari će objaviti svoje automobile sljedećeg dana, ali nije najavio lokaciju. Mercedes slijedi 15. februara u Silverstonu, a Alpine dan kasnije u Londonu.

Nijedan od ostalih timova nije objavio datume ili lokacije dolaska svojih automobila. Međutim, ne očekujte da će čekati još dugo, jer F1 sezona 2023. počinje u Bahreinu 3. marta.

Navijači Formule 1 željni su početka sezone 2023, nakon prošlosezonskog antiklimaksnog završetka. Red Bull je završio titulu vozača i proizvođača mnogo prije kraja sezone 2022., što je bilo daleko manje uzbudljivo od uzbudljivog kraja sezone 2021. u posljednjoj sekundi. Postoji nekoliko linija priče na koje treba obratiti pažnju i za sljedeću sezonu. Hoće li Red Bull i Max Verstappen nastaviti svoju dominaciju? Hoće li Ferrarijev novi direktor tima spriječiti tim da puca sebi u nogu i pomoći da ostvari svoj puni potencijal? Hoće li Mercedes prenijeti svoj zamah u kasnoj sezoni u 2023. i pomoći Lewisu Hamiltonu da se još jednom bori za titulu, nakon razočaravajuće sezone 2022? Sve počinje kada timovi počnu da otkrivaju svoje automobile sledećeg meseca.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA