SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Drugi Audi Activesphere teaser prikazuje mračne, luksuzne iskopine

Četvrti i posljednji komad u Audijevom kvartetu Sphere koncept automobili dobija još jednu zadirkuju. Proizvođač automobila iz Ingolštata dao nam je mračni pregled Activesphere u avgustu, rekavši malo više o pregledu nego obećanje „maksimalne varijabilnosti za aktivan način života na putu i van njega“. Ovaj uvid u vijesti teže se odnosi na izjavu o misiji, koja kaže: „Audi activesphere koncept pruža potpunu slobodu i savršen je pratilac za ambiciozne avanture na otvorenom. Bilo da se radi o sportovima na vodi, skijanju, golfu ili izazovnim planinskim putevima – koncept activesphere nudi vrhunsku varijabilnost za sve aktivnosti.“

Audi tada podiže hvalisanje, pripisujući Activesphereu kombinaciju „izuzetne elegancije s izvanrednim terenskim performansama“ i značajne komunikacijske tehnologije.

Kao da eksterijer i sve te mogućnosti nisu bile dovoljno intenzivne, snimak odozgo prema dolje prikazuje unutrašnjost skrojenu za Čovjeka u crnom ako je taj čovjek odlučio da doda aksesoare i ode na skijanje. Komplet crnih i srebrnih skija pričvršćen je za nešto što izgleda kao čvrsti stakleni krov, a sedišta i instrument tabla ispod otkrivaju tamnocrvene mrlje. Pogled odozgo također pokazuje izražen oblik boce koksa širokih blatobrana i obrubljenog središnjeg dijela koji nije bio tako jasan u tričetvrtinskom prikazu iz avgusta.

Saznaćemo šta se dešava kada Activesphere debituje 26. januara tokom Audijeve proslave napretka. Moguće je Skysphere roadster, Grandsphere grand tourer i Urbansphere Danu će se pridružiti i autonomni urbani koncepti, koji nam možda mogu dati neke naznake o tome kako će četiri pretpregleda budućeg dizajna naći svoj put u proizvodnoj ponudi.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA