SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Dođite i pozdravite Travisa Pastranu, Conora Dalyja i mene na 24 sata limuna u Houstonu ovog vikenda

Grassroots trke su odlično izjednačavanje, izjednačavajući teren između bogatih idiota i idiota kao što ništa drugo ne može. Mislite da imate sve što je potrebno da se takmičite sa profesionalcima kao što su Travis Pastrana, Conor Daly i Kevin Madsen? (Vjerovatno ne, ali barem možete pokušati.)

Ovog vikenda na MSR Houstonu, Pastrana, Daly i Madsen će skočiti u svoje obruče i trkati se zajedno sa uobičajenim starim čudacima na 24 sata limuna’ Yokohama Stuntin’ & Splodin’ Soiree 2022. Akcija počinje u petak u podne treningom i BS inspekcijom—besplatnim pregovorima između sudija (uključujući i vaše, ali o tome kasnije) i trkača za klasifikaciju. Trka počinje u subotu u 10 sati do 17 sati, a zatim ponovo od 9 sati u nedjelju do 16.30 sati

„Nikada ranije nisam učestvovao u trci limuna. Volim ponekad da dodam limun u vodu, nisam siguran da li to znači da ću biti brz ili ne”, rekao je Daly, veterinar IndyCar-a, ali Lemons n00b. „Kada me Travis pozove da radim nove i uzbudljive stvari, naučio sam da uvek kažem da. Nikada prije nisam vozio na ovoj stazi, tako da planiram proučavati i obaviti obilna istraživanja kako bih bio siguran da sam spreman nastupiti za svoj tim. Znam da se ova grupa neće pojaviti na drugom mjestu, tako da jedva čekam da se borim za pobjedu i šta god to značilo za našu budućnost kao vozača trka.”

“U 16-godišnjoj istoriji Lemonsa mnogi pravi trkači su dolazili i padali. To je bogata tradicija,” rekao je Nick Pon, saradnik počinitelja u 24 sata limuna. „Uzbuđeni smo što ćemo ovog vikenda imati izuzetno talentovane trkače poput Travisa, Conora, Kevina i drugih u izuzetno lošim automobilima.“

Ulaznice za gledaoce koštaju 30 dolara za cijeli vikend—ako im kažete da me poznajete, vjerovatno će koštati više, tako da samo to ostavite među nama.

Ako nikada niste gledali 24 sata limuna, prava je poslastica, ali priznajem svoju pristrasnost. Tokom sedmice, ja sam vaš pošteni i pošteni viši urednik vijesti ovdje na The Driveali vikendom me obično zatekne na trkama Lemonsa širom zemlje, kako fotografišem, sudim i vičem na vozače.

Nijedna druga trkačka serija koju sam vidio ne obuhvata obožavatelje poput Lemonsa, a to je zato što je sve vrijeme dostupna. Družite se sa timovima, pogledajte automobile izbliza, gledajte kako se vrti i pričajte. Kao što mnogi drugi Lemons trkači znaju, to je prava trka, prava zabava i stvarno lako.

Stoga, svratite, pozdravite se, dođite razgovarati s trkačima – uključujući Pastranu, Dalyja i Madsena – i onda dođite da me vidite. Odmjeravat ću kazne kao i svaki dobar sudija: plastično zamotavanje budala na krovove, vođenje strašnih rep bitaka, vikanje na vozače i primanje mita.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA