SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Brad Pitt, Martin Brundle F1 Grid Walk ‘Snub’ Kontroverza je glupa

Još jedna velika nagrada Formule 1, još jedna šetnja po mreži takozvani snub za Martina Brundlea. Bivši i sadašnji vozač F1 Sky Sports komentatoru, Brundlea su poznate ličnosti ranije odbijale dok je tražio intervjue tokom šetnji po mreži prije trke. Ali čini se da svaki put kada se njegovi zahtjevi odbiju, navijači F1 se dižu na Tviteru, rušeći integritet slavne ličnosti koja je to odbacila. I to je iscrpljujuće. Ovaj put u USGP u Austinu u Teksasu slavna ličnost je bio Bred Pit.

Pitt je prošlog vikenda bio na Velikoj nagradi SAD-a, vjerovatno da bi stekao osjećaj za ovaj sport u sklopu istraživanja za svoju nadolazeći film o F1, koji proizvodi Apple TV. Sedmostruki svjetski šampion F1 vozač Lewis Hamilton je također producent i konsultant na filmu.

Kada je Brundle spazio Pitta tokom njegove uobičajene šetnje po mreži, odmah je zatražio intervju, na što je američki glumac odbio, naizgled rekavši: „Ne za mene, čovječe. Ne za mene. Ipak, želim vam ugodan vikend.“ Brundle je nastavio pitajući da li Pitt može nešto reći o predstojećem filmu, ali je Pitt ponovo odbio, rekavši: „Ne, ne još. Strogo povjerljivo.“ Brundle je tražio odgovor još jednom dok je Pitt nastavio da se udaljava, i još jednom je odbio.

Interakciju možete vidjeti u ugrađenom tvitu ispod:

Nakon toga, fanovi F1 su bili predvidljivo uznemireni zbog glumca. Brundle je kraljevski član Formule 1 što se tiče mnogih obožavatelja, a njegove šetnje po mreži su dugo bile glavna komponenta TV-a prije utrke. Međutim, poznate ličnosti redovno odbijaju Brundleove zahtjeve za intervjue, često prilično nespretno. Pittov „sud“ je zapravo bio među najmanje neugodnim i najpristojnijim. ipak, Komentatori i navijači F1 i dalje se obraćaju društvenim mrežama.

Na VN Majamija još u maju, još jedan brundle-ov snubbing (što zvuči kao da pripada Urban Dictionary) dospela je na naslovne strane kada je teniska legenda Serena Vilijams ljubazno odbila intervju. Ipak, fanovi F1 su to vidjeli kao neverovatno nepoštovanje prema Brundleu. I nije kao da Brundle nije doprineo svojoj priličnoj nespretnosti tokom šetnji po mreži, kao kada je čudno pitao repera Megan Tee pastuv da izvede improvizovani freestyle rep o trci, ili kada je nekog drugog zamijenio Kvoterbek Kansas City Chiefsa Patrick Mahomes.

Nakon VN Majamija, Brundle je na Tviteru govorio o tome zašto se nervira kada ga slavne ličnosti zatvore. Prema njegovim rečima, to je za navijače, jer zna da svi žele da budu tu tokom šetnje po mreži da vide svoje omiljene vozače i timove, dok su ravnodušne poznate ličnosti tu samo da promovišu sopstvene brendove. Onda se zalažeš za malog momka?

Prema britanskom emiteru Willu Buxtonu, svi članovi medija koji su akreditovani u mreži dobijaju listu poznatih ličnosti koje će biti dostupne za intervju. Buxton tvrdi da Pitt nikada nije bio na listi tokom trkačkog vikenda u Austinu. Dakle, moguće je da je Brundle znao da će Pitt odbiti da bude intervjuisan i da je ipak odlučio da pita. To znači da je također moguće da Brundle zna da će biti odbijen svaki put traži intervju. Pa možda on je onaj koji traži pažnju.

Čak i da je to istina, mene nije briga, a ni bilo koga drugog. Tako je glupo da se bilo ko naljuti. Međutim, nebrojeni fanovi ne vide problem da svoj bijes usmjere na slavne osobe koje, u njihovim očima, lagano brundle, a to može brzo postati otrovno. U ovom sportu nema mesta za to.

Imaš dojavu? Pošaljite e-poštu tips@thedrive.com

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA