SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Audi zadirkuje Q8 E-Tron modele uoči skorog otkrivanja ove sedmice

Audi je upravo zadirkivao Q8 E-Tron u iščekivanju njegovog otkrivanja ove sedmice. Teaser se sastoji iz dva dijela. Jedna, zasjenjena fotografija nam pokazuje siluete svakog modela na web stranici medijskog centra kompanije. A drugi je video koji prikazuje gomilu krupnih planova SUV-a.

Počevši od fotografije, Q8 E-Tron je prikazan iu standardnom iu Sportback obliku. Stalna glasina je bilo da će trenutni E-Tron usvojiti formu imenovanja Q8 E-Tron, a s obzirom na to da ova linija SUV-ova pred nama upravo podsjeća na trenutnu E-Tron liniju, rekao je glasina izgleda prilično solidno. Među stvarima koje zapravo možemo razaznati i vidjeti na tamnoj fotografiji su stražnja svjetla, a dizajn je isti kao što se vidi na običnom E-Tron-u i E-Tron Sportback.

Što se tiče video objavljen na Audiovoj Facebook stranici to je ono što govori nama autoDatum otkrivanja 9. novembra. Otmjeni, animirani DRL se pojavljuju zajedno sa panoramskim krovom, animiranim stražnjim svjetlima i brzim uvidom u oblik karoserije Sportback.

Ovdje nema puno sadržaja da se vidi kako će se Q8 E-Trons razlikovati od E-Tron modela koji su bili ranije, ali čekanje da se vidi konačni proizvod u ovom trenutku nije dugo. Potražite više informacija o Q8 E-Tron početkom ove sedmice.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA