SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Audi povlači limuzine, karavan zbog problema uzrokovanih neredima na stražnjim sjedištima

Sa brojem opoziva koje ovih dana izdaju proizvođači, rijetko se događa da nešto zaista čudno prođe kroz naše stolove. Pa, obeležite ovaj datum, jer imamo jedan čudan. Audi povlači više od 50.000 limuzina, karavana i Sportbackova baziranih na A6 iz modelskih godina 2019-2022 jer izlijevanje zadnjeg sjedišta može isključiti kontrolni modul ključa, stavljajući vaš automobil u stanje mirovanja dok ga ne može servisirati diler.

Kampanja pokriva 50.883 vozila baziranih na A6Osnovna arhitektura — 2020-2022 Audi S7, S6 Sedan i A6 Allroad; 2021-2022 RS7 i RS6 Avant; i 2019-2022 A7 i A6 limuzina. U ovim vozilima, „modul kontrole prolaza“ se nalazi ispod zadnjih sedišta. Ako se po zadnjoj klupi prolije dovoljno tečnosti da može da se spusti ispod jastuka sedišta, potencijalno može da se probije do upravljačkog modula, koji će detektovati kvar i sam se isključiti kako bi zaštitio druge elektronske sisteme.

Dobra vijest je da vas nezgoda s brzom hranom vašeg djeteta neće ostaviti potpuno na cjedilu. Upozorenja će se pojaviti na instrument tabli, a automobil će i dalje raditi u stanju mirovanja, što znači da vozilo ostaje upravljivo i kočnice će i dalje funkcionirati, ali izlazna snaga i najveća brzina će biti smanjeni. Još bolja vijest je da je popravak jednostavan: Audi treba samo da ugradi zaštitni poklopac kako bi tekućina spriječila ulazak u modul. Potražite obavještenja koja će se distribuirati vlasnicima počevši od januara.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA