SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

5 najboljih Audi automobila 2000-ih

5 najboljih Audi automobila iz 2000-ih nastavili su Audijevu revitalizaciju, koja je karakterizirala stil i performanse kao obilježja marke.

Deset kratkih godina transformisalo je Audijevo bogatstvo. Kompanija koja je nekada raspravljala o povlačenju sa američkog tržišta 1990-ih, sada je krenula punom parom 2000-ih. Preuređena visokokvalitetna linija proizvoda konkurirala je drugim luksuznim markama, uključujući BMW, Lexus i Mercedes-Benz. Fabrički trkački tim dominirao je u automobilskim trkama sa devet direktnih pobeda u Le Mansu. Kako bi iskoristio taj uspjeh, Audi je oživio liniju performansi RS, koja je na kraju prožimala svaki model u njegovoj liniji.

5. 8J Audi TT

2007 Audi TT

Potpuno nova druga generacija Audi TT Coupe lansiran 2007. Zadržao je stil prethodnog automobila, ali sa zgodnijim, muževnijim izgledom. Taj izgled je također dao ton ostalim Audi modelima koji su uslijedili. Revidirana trapezna rešetka našla je put do svih ostalih automobila u svojoj liniji. Unutrašnjost odbacuje velike količine drvenog furnira u korist raznih metala. TT je takođe postao više fokusiran na performanse sa oštrijim refleksima, snažnijim motorima, i na kraju, S i RS modelima. To više nije bio samo lijep auto. Sada je bilo hrabrije sa izvedbom da to podržim.
Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA