SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Žena vozi 80mph autoputem u Audi SUV-u sa samo 3 kotača (iskre lete!)

Audi SUV na tri točka uočen je juče na autoputu 405 u okrugu Orange, u Kaliforniji, kojim je upravljala žena koja je, činilo se, nameravala da negde brzo stigne.

Vozači su uočili trotočkaš Audi SUV u okrugu Orange jučer, a video je osvijetlio društvene mreže. Kao što možete vidjeti na video snimku, bilo je to na 405, sa otvorenim vratima prtljažnika, držeći korak sa saobraćajem. Snimio Chad Stewart Towersey, lokalnog novinara, Audi je pokazao jasne znakove nesreće i nedostajao mu je prednji točak suvozača. Towersey je označila vozača kako bi je upozorila na opasnost koju predstavlja za druge vozače i zamolila je da stane. Vozač je izgledao nesvjestan situacije, činilo se da je namjeravao obaviti zadatke ili stići na sastanak.

Žena vozi 80mph autoputem u Audi SUV-u sa samo 3 kotača (iskre lete!)

Na kraju je vozač sišao sa autoputa i stao na raskrsnici. Čini se da je udarila u drugo vozilo i izašla da razmijeni informacije o osiguranju. Towersey pita gospođu da li se drogira, što je ona demantovala i odgovorila da je imala loš dan. Međutim, tablete su tada bile prikazane na prednjem sjedištu automobila.

Žena vozi 80mph autoputem u Audi SUV-u sa samo 3 kotača (iskre lete!)

Lako je nagađati šta se dogodilo ili donositi prebrzo zaključke. Iz snimka ne znamo da li je vozač bio na drogama ili lijekovima na recept. Ali ona se pojavila pod uticajem nečega i/ili u šoku iu krhkom stanju. Kasnije je rekla da joj je upravo dijagnosticiran rak pankreasa, što bi takođe moglo objasniti čudno ponašanje. Sve što pouzdano znamo je da je učestvovala u više od jedne nesreće i odlučna da stigne negde na tri točka.

Na kraju se pojavila policija i Towersey odlazi. Ne znamo ima li više u ovoj priči, ali ako ima, moći ćete je pročitati ovdje.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA