SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

The Volvo C40 Punjenje je viđen na testu u Maleziji

The Volvo C40 Punjenje je viđen na testu u Maleziji, nagoveštavajući da bi zvanično lansiranje moglo biti blizu. Ove dvije jedinice Volvo C40 Recharge jučer je vidio parkiran u Bukit Jelutongu od strane čitatelja entuzijasta EV.

Ovo nije prvi put da vidimo kako se Volvo automobili testiraju u Bukit Jelutongu, Shah Alam – ranije smo vidjeli S60 se testira u okolini.

To je u osnovi sportskija, kupe verzija XC40. Ima dinamičniji zadnji kraj, ali zadržava isto lice. Lice koje vidite ovdje izgleda drugačije od onoga što smo navikli vidjeti na XC40 koji je trenutno na malezijskim cestama, ali XC40 facelift će dijeliti isto lice kao i ovaj C40.

 

Iako ove C40 jedinice imaju oznake na stražnjoj strani zalijepljene trakom, nije teško zaključiti da se radi o modelu P8 s električnim pogonom na sve kotače s dva motora jer je to jedini model koji se C40 trenutno nudi, za razliku od XC40. koji ima električni pogon na prednje točkove P6 i AWD P8 modele kao i benzinske i plug-in hibridne modele.

Dvostruki motori daju 408 KS i 660 Nm obrtnog momenta, crpeći snagu iz litijum-jonske baterije od 78 kWh koja pruža procenjenih 420 km dometa na osnovu WLTP standarda. Što se tiče performansi, C40 ima vrijeme od 0-100 km/h od 4,7 sekundi, što je 0,2 sekunde brže od XC40.

Očekujemo da će C40 biti skuplji od XC40, ali ne znamo koliko. Ako govorimo o tajlandskim cijenama, XC40 košta 2,59 miliona bata, dok C40 košta 2,75 miliona bata, tako da je to manje od 10% premije. Baš kao i XC40, očekujemo da će C40 biti ponuđen kao CKD model u Maleziji.

POGLEDAJTE JOS

Vesti iz automobilzma

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA