SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

VIDEO: Ken Block se vraća u ELECTRIKHANU, klizeći kroz Las Vegas

Pređite preko Gymkane i napravite put za ELECTRIKHANA sa novim Audijem S1 HOONITRON Kena Blocka u akciji visokih uloga!

Jedina stvar bolja od Gymkhana videa je novi video ELECTRIKHANA koji prikazuje najnovije podvige Kena Blocka. Ako nikada niste vidjeli neki od videozapisa na the Hoonigan YouTube kanal, definitivno propuštate. Krofne, skokovi i epski slajdovi u kombinaciji s nevjerovatnom kinematografijom čine Gymkhana jednim od najbolje produkcijskih događaja koje možete gledati bilo gdje.

Ovog puta Ken Block se vraća u Audi S1 ​​HOONITRON za događaj koji je nazvao ELECTRIKHANA. Inspirisan Audi Sport Quattro S1 iz 1985. godine, S1 HOONITRON koristi 800-voltni dvomotorni sistem u kombinaciji sa pogonom na sve točkove. Mjesto radnje je Las Vegas strip, obasjan u svom svom sjaju. Pomalo je jezivo gledati ga kako divlje pluta uz odsustvo haosa sa unutrašnjim sagorevanjem. Ali vrisak elektromotora i izmučeni urlik guma su samo onostrani.

Ken Block je Kralj

Sa 54 godine, Ken Block je još uvijek kralj i ne pokazuje znakove usporavanja. Ako ništa drugo, električna snaga Audija S1 HOONITRON mu omogućava da radi još nevjerovatnije stvari za volanom. Zanošenje unazad, okretanje unazad u sredini klizanja, čak i okretanje na mjestu. Devet i pominutni video uključuje sve uobičajene vratolomije i humor njegovih drugih videa. Ali trebat će vam najmanje tri pokušaja da ga pogledate jer nećete vjerovati u ono što ste upravo vidjeli.

Takođe ćete ga ponovo pogledati za sve historijske kameje Audi automobila. Ima ih previše za spomenuti, ali video uključuje originalni Sport Quattro S1, trkaći automobil R18 e-Tron Le Mans, novi e-Tron GT i asortiman vintage Quattro modela. Prava je poslastica vidjeti te automobile pod spektakularnim osvjetljenjem Las Vegas Stripa. Nevjerovatno je kako su uspjeli sve to, uključujući zaključavanje The Stripa za vratolomije Kena Blocka. Mora da je Audi koštalo više od 10 Superbowl reklama u vrijednosti novca. Ali to je vraški način reklamiranja električnih automobila!

Fotografije: Hoonigan

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA