SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

honda hr-v srbija, honda hrv

Honda ZR-V SUV može debitovati na GIIAS 2021

Ako je to zaista Honda N5X koja je predstavljena tokom predstojećeg GIIAS-a 2021, verujemo da bi model mogao da stigne na proizvodnu liniju i da bude dostupan za maloprodaju od sledeće godine.

Ljudi, dolazimo sa zanimljivim vestima ovog lepog jutra. Znate da Honda radi na novom podkompaktnom SUV-u za prodaju širom sveta, da? Pa, priča se da bi japanski proizvođač automobila konačno mogao da ponudi svetu uvid u napredak koji je do sada postigao na ovom SUV-u na Gaikindo Indonesia International Auto Show-u (GIIAS) 2021. Šta pod tim podrazumevamo? U redu, ono što mislimo je da bi Honda Cars mogla da predstavi potpuno novi koncept, Honda N5X, tokom predstojećeg sajma automobila u Indoneziji. Dakle, kakve veze ovaj koncept automobil ima sa Hondom ZR-V? Ne mnogo, osim popularnog verovanja da će koncept N5X prikazati ono što će na kraju postati ZR-V sub-kompaktni SUV.

U stvari, Honda Cars je već prijavila zaštitne znakove za ime Honda ZR-V na određenim tržištima širom sveta.

O tome šta Honda ZR-V može biti; dok se očekuje da će biti podržan istom platformom kao i nova Honda BR-V, ZR-V će verovatno dobiti manje međuosovinsko rastojanje. Zanimljivo je da platforma možda nije jedina stvar koju ZR-V može da deli sa BR-V; neki medijski izveštaji tvrde da će Honda verovatno pozajmiti i neke panele karoserije zajedno sa nekoliko elemenata dizajna kako bi pomogla kompaniji da obezbedi agresivne cene za svoj predstojeći SUV.

Ako je to zaista Honda N5X koja je predstavljena tokom predstojećeg GIIAS-a 2021, verujemo da bi model mogao da stigne na proizvodnu liniju i da bude dostupan za maloprodaju od sledeće godine.
Sada je bilo nekoliko izveštaja da kompanija razmatra sub-kompaktni SUV i za Indiju, ali još uvek ne možemo biti sigurni da li će Honda ZR-V biti lansirana u Indiji. Uz to, ako automobil zaista postane dostupan za maloprodaju ovde, suočiće se sa konkurencijom automobila kao što su Tata Nexon, Hiundai Venue, Kia Sonet, Nissan Magnite, Renault Kiger, itd.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA