SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

F1 Tajni Dadea Mraz sadrži bezobrazne udarce i dirljive poklone

Vozači mreže Formule 1 još jednom su učestvovali u šarmantnoj tradiciji Secret Santa.

Kao što se vidi na YouTube-u, izdanje za 2022. uključuje cijelu F1 mrežu, osim Lewisa Hamiltona. F1 Secret Santa se izvodi s prekidima od prve instance 2017. To je prilika za vozače da podijele poklone i pokažu koliko se dobro poznaju. To je zabavna lakoća na kraju sezone koja pokazuje ličnosti na mreži. To je takođe prilika za neke podmukle podsmjehe, koje su uvijek dobre za smijeh.

Yuki Tsunoda je imao najdražu reakciju na njegov poklon, uramljenu sliku na kojoj je sa timskim kolegom Pierreom Gaslyjem. Dva vozača Alpha Tauri su podijelila blisko prijateljstvo u protekle dvije godine zajedničkog trkanja. „Ovo je [a] zaista lep poklon“, rekla je ozarena Tsunoda i dodala „Mislim [the] najbolji poklon koji sam dobio u životu.“ Poklon je bio ljubaznošću vozača McLarena Landa Norrisa.

Sam Gasly je bio čudno pronicljiv, pretpostavljajući da će mu biti nadaren Monopol prije nego što ga uopće otvori. Cotswolds Edition igre je bio nagoveštaj da je poklon bio od člana tima sa sedištem u UK. Međutim, Gasly je brzo istakao da je to jedva nagovještaj, s obzirom da je oko tri četvrtine F1 timova tamo smješteno. „Pa, hvala ti puno Fernando!“ rekao je Gasly, nakon što je otkrio svog Tajnog Djeda Mraza. „Povrh toga što mi daje svoj auto, daje mi i Monopol!“ dodao je, bezobrazno govoreći o svom predstojećem potezu da preuzme Alonsov potez upražnjeno sjedište Alpine.

Ovogodišnji svjetski prvak, Max Verstappen, dobio je kopiju F1 2022. Urnebesno, igra za PS5 je sadržavala izmijenjenu naslovnicu s Charlesom LeClercom uređenim na svim pozicijama na prednjoj strani. Na kartici LeClerc-a je pisalo „Za mog najvećeg obožavatelja“, referirajući se na duel između dva vozača tokom prvenstva 2022. godine.

Možda je najgluplji poklon dat Kevinu Magnusenu. Vozač Haasa dobio je crno-narandžastu zastavu, nakon što je tri puta pokazana ove godine na stazi. Ostatak njegovih čarapa uključivao je novu loptu za stres, komplet za njegu brade i graničnik za vrata. Potonje je moglo biti referenca na epizodu Drive to Survive u kojoj je Magnussen optužen da je razbio vrata ureda Gunther Steinera u Haasu. Bezobrazni paket sastavio je vozač Williamsa Alex Albon, uz pomoć njegove majke.

Sam jazavac, Daniel Ricciardo, dobio je kameru Polaroid Instax Mini, zajedno sa Harry Styles majicom. Potonje se odnosi na bivšeg pjevača One Directiona, koji je primijećen u Ricciardo majici ranije ove godine. Ricciardo je pretpostavio da je poklon od Landa Norrisa, Georgea Russela ili Lewisa Hamiltona, ali je zapravo došao od kanadskog vozača Nikolasa Latifija.

Ricciardova pozicija kao najveseliji vozač na mreži učinila ga je najčešćom pretpostavkom za Tajnog Djeda Mraza. Njegov poklonik je zapravo bio Esteban Ocon. Kupio je Alpine vozaču zbirku stripova Amazing Spiderman, koju je francuski vozač dobro prihvatio.

Drugi dirljivi događaji uključivali su Vettelov poklon 61 pčele dronova Nikolasu Latifiju, u znak sjećanja na 61 Grand Prix na kojem su se dva vozača zajedno postrojila. I sam Vettel je bio dirnut poklonom Lancea Strolla, koji mu se dopao njegova ekološka strana. Njegov saigrač iz Aston Martina kupio je drvo javora u njegovu čast, koje će biti zasađeno kao podrška prirodnom pejzažu u Švicarskoj.

Skoro godišnja tradicija nam daje priliku da vidimo vozače F1 kako se nežno podbadaju šalama i referencama na prošlu sezonu. Nadamo se da će se to nastaviti dugo u budućnosti, i da ćemo vidjeti još urnebesnih, nepromišljenih poklona koji se daju u prazničnim sezonama koje dolaze.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA