SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

Donnelly Group prikupljanje sredstava za Air Ambulance

Zaposleni Donnelly Grupe učestvovali su u sponzoriranom skoku padobranom za prikupljanje sredstava za dobrotvornu organizaciju Air Ambulance.

Abbie Montgomery i Gary Haffey učestvovali su u skoku padobranom i prikupili 3.713 funti za dobrotvorne svrhe koje će ići za rad i održavanje helikoptera za spašavanje života.

Roisin Donnelly, glasnogovornica Donnelly Group, rekla je: „Skakanje padobranom je bilo ogroman uspjeh sa prikupljenim novcem koji je pružio suštinsku podršku našim Dobrotvorni partner godineomogućavajući joj da nastavi pomagati ljudima širom Sjeverne Irske.

“Veliko hvala i svaka čast Ebi i Geriju na njihovom entuzijazmu i hrabrosti u učešću, kao i svima koji su donirali i sponzorisali njihov poduhvat.

„U Donnelly Grupi, posvećeni smo pozitivnom uticaju na zajednicu u kojoj poslujemo, a rad koji radimo na podizanju svesti i sredstava za našeg Chairty partnera, kojeg su izabrali zaposleni na naših devet lokacija, ide dug put u postizanju ovaj cilj.”

Damien McAnespie, regionalni menadžer za prikupljanje sredstava za Air Ambulance, rekao je: „U ime dobrotvorne organizacije, želim da se zahvalim Abbie i Garyju na podršci Air Ambulance.

“Obojica su preuzela veliki lični izazov, prikupivši sjajnu količinu novca za uslugu, od koristi pojedincima kojima je potrebna naša usluga spašavanja života.

“Air Ambulance može stići bilo gdje u Sjevernoj Irskoj za manje od 30 minuta, ali to je moguće samo zahvaljujući nepokolebljivoj podršci kompanija, kao što je Donnelly Group, koja je pokazala nevjerovatnu količinu predanosti otkako nas je odabrala za dobrotvornog partnera godine prije tri mjeseca.”

Donnelly Group nedavno imenovan Stephen Hughes kao poslovni menadžer u svom zastupstvu Jaguar Land Rover (JLR) u Dungannonu.

Source link

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA