SVE VESTI IZ AUTOMOBILZMA

Pratite sve vesti na jednom mestu

5 najboljih Audi automobila 2010-ih

5 najboljih Audi automobila iz 2010-ih prikazalo je vrhunski luksuz kompanije i povratak legendarnog redni-pet motora.

Audi je krenuo svojim korakom do 2010. Bio je u ritmu lansiranja novih proizvoda po redovnom rasporedu. Performanse su se povećale čak i kada se kompanija udaljila od motora sa prirodnim usisavanjem. Stajling održava koheziju brenda. Možete jasno vidjeti liniju proizvoda čak i kako je evoluirala, postajući oštrija i agresivnija. Konačno, u znak priznanja svom prošlom naslijeđu iz relija, Audi je ponovo lansirao turbo verziju petorog motora. Ovaj režući medvjeđi mladunče motora našao se u nekim stvarno dobrim malim automobilima.

5. Audi A8 D4

2013 S8

The Audi A8 uvijek je donosio svoju A-igru kada je u pitanju luksuz, ali ju je podigao na nivo sa D4. Auto & Vozač uporedio to sa vožnjom smokinga. Nazvali su ga „najslađom, najsofisticiranijom izvršnom limuzinom koju je Audi ikada proizveo“. Pozitivno je odličan kao luksuzni automobil. Ali to je više od toga.

Audijev vodeći model nastavio je prkositi fizici. Težak preko dvije tone pleše kao automobil srednje veličine. Možete ga zapravo progurati sporednim putem. Da, impresioniraće vaše komšije. Oduševit će i vaše putnike. Ali oduševit će vas svojim iskustvom vožnje.

PODELI OVAJ ČLANAK SA PRIJATELJIMA

BUDITE U TOKU

Sve novosti na jednom mestu

KATEGORIJE

NAJČITANIJE VESTI

Sve vesti na jednom mestu

ZAPRATITE NAS

NAJNOVIJE VESTI IZ AUTOMOBILIZMA