O NAMA

Lefindes Auto delovi je preduzeće koje se bavi uvoyom i prodajom auto delova. Trudimo se da odgovrimo na zahteve i najzahtevnijih potrošača. U našem timu rade prodavci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti auto delova.

Politika naše firme je da naši kupci budu zadovoljni a pre svega bezbedni u saobraćaju. Zato veliku pažnju usmeravamo na kvalitet delova koje prodajemo i garanciju kvaliteta.

25 000+

Broj paketa koje smo realizovali sa našim kupcima u prethodnom periodu...

15000+

Broja kupaca sa kojima smo sarađivali u prethodnom periodu stalno raste....

220 000+

Broj poziva i upita na koje smo odgovorili u prethodnom periodu....

MISIJA

Želimo da vaše iskustvo kupovine auto delova učinimo što lakšim. Veliki problem sadašnjosti je nedostatak vremena. Zato Vam omogućujemo da kupovina auto delova ne bude stresna i da vreme koje potrošite u potrazi delova u lokalnim prodavnicama skratimo i pružimo Vam udobnost online kupovine.

Uz Vaše sugetije, primedbe, pohvale svakoga dana postajemo sve bolji….

Želimo da Vam prilikom kupovine damo pravu preporuku i pravi savet. Servis Vašeg automobila je krucijalan i za Vašu bezbednost saobraćaju. Prilikom poručivanja dela od nas ćete dobiti savet koji su to delovi odgovarajaći kvalitetom za Vaše vozilo. Kupovinom delova sumnjivog kvaliteta i od neproverenog dobavljača dovodi Vas i druge učesnike u saobraćaju u  opasnost. Garancija na delova je veoma bitna i ona Vam govori da li je trgovac proveren. U našoj firmi obraćamo pažnju na zaštitu podtrošača i garancija na delove je 12 meseci, osim u izuzetnim slučajevima.
Možemo vam pružiti informacije i automobilske delove koje čak ni vaš zastupnik ne može. Štaviše, nudimo da cena odgovara svim cenama naših konkurenata, besplatnu dostavu za sve porudžbine preko 12000 DIN i opcije produžene garancije kako bismo osigurali da su svi naši kupci potpuno zadovoljni sa nama.

VREDNOSTI KOJIMA TEŽIMO

Lefindes auto delovi teži ka tome da  vrednost za naše kupce, zaposlene i zainteresovane strane. Mi ga činimo „lakim za kupovinu auto delova“ isporukom kvalitetnih proizvoda i vrhunske usluge omogućene tehnologijom i podržane našim obećanjem za garantovano tačno uklapanje. Svojim poslovanjem upravljamo u pravcu doslednog i profitabilnog rasta, sa integritetom i posvećenošću ljudima i zajednicama u kojima živimo i radimo.

KONTAKTIRAJTE NAS

Svi Vaši komentari, primedbe, sugestije, žalbe, pohvale nama znače da postanemo bolji. Svakoga dana ulažemo napore da naše mušterije budu zadovoljne. Ono što smo u prethodnom dugogodišnjem iskustvu naučili da je svaki novi poziv, upit poseban izazov za nas i tome pristupamo veoma ozbiljno.

POZOVITE NAS